Hjelp jentene til vår kjære trener Alton Bendu, internatskolen deres er totalskadet av brann!

Bidra til oppbygging av Prosperity Girls High School, Sierra Leone


Alton har hele sitt voksne liv arbeidet for å bedre forholdene i sitt Sierra Leone og har bidratt til utdannelse til hundrevis av unge jenter. Han har gitt de bøker, tak over hode og ett lys i hverdagen. 

Søndag kveld stod hjemmet deres i brann og vi fikk følgende melding fra Alton; 

«Boarding hjemmet, hjemmet til jente våre, stod på søndag kveld i full brann.  Ingen liv gikk tapt og jentene våre er nå trygge! Det er først og fremst det viktigste og det vi er mest  takknemlig for. Likevel så er tristheten overveldende, for å se det harde arbeide vi alle har, både fysisk og psykisk, lagt inn i å skape et trygt hjem for våre jenter, som allerede har gått igjennom så mye i livet, gå opp i flammer tynger hardt på hjerte! Tristheten og desperasjonen i deres skrik i bakgrunnen, imens de ser deres hjem stå i flammer var hjerteknusende.   Vi har alle jobbet så hardt, så lenge og så sterkt for å skape trygge omgivelser, også på et øyeblikk var det som om alt gikk opp med røyken i flammene. Men, vi har aldri vært mennesker som har gitt opp, og nå må en begynne å tenke på det hardeste arbeidet; nemlig å gi våre jenter hjemmet sitt tilbake.  Det er vanskelig å finne de riktige ordene for å trøste de, men jeg vil gjerne gi dem betryggelsen og håpet at vi alle vil komme sammen for jentene våre og gjennoppbygge hjemmet deres, og samtidig gjennopplive den trygge tilværelsen de så høyt verdsetter sammen»

Klikke her for å bidra: https://www.spleis.no/project/210579