Bursdag ?
Kampsport Bursdag, en annerledes og morsom bursdag! Fra 6 år til 14 år.

Hos oss får barna lov til å boltre seg i 2 timer under oppsyn og veiledning av utdannede instruktører. Det blir en time med spark og slag på puter, flyve spark, leker, bruk av masse forskjellig utstyr og mer…. Mor og far møter opp, og vi tar over

Etter treningen, serverer mor og far mat/kake, før vi igjen tar over og setter i gang noen kampsport relaterte bursdags leker. Til slutt sitter alle barna rolig i ring og åpner gavene…. Så går alle hjem til sitt, og instruktørene rydder og vasker.

En morsom bursdag for barna (som ofte ikke vil gå hjem igjen), en behagelig bursdag for de voksne som i stor grad kan sitte og kose seg og slipper å rydde! Bursdager arrangeres kun i helgene. Tilbudet ligger i Sandvika, Bærum. Kort vei fra Asker, Drammen og Oslo.

Prisen? 1850.- kroner uansett hvor mange dere er….. Dette inkluderer også premier til konkurransene og en bursdagsgave fra klubben. Velkommen…. Vi arrangerer mer enn 100 bursdager i året….! + 150 kroner pr. ekstra bursdagsbarn hvis dere er flere som feirer bursdagen sammen. ?

Ring Bjørn eller Benedicte på 93 60 10 20.

Utdrikkningslag i Sandvika, Bærum, Asker eller Oslo?
Et anderledes utdrikkingslag. Start dagen i Sandvika med en snert!!
Fortjener brudgommen en liten overhaling? Er hann en av de som er særdeles tøff i trynet? La brudgommen få en times leksjon (og juling på en hyggelig måte) av enav våre kampsportutøvere!

La han eller henne få prøve seg mot en verdensmester, nordisk mester eller en norsk mester. Etter en liten innføring i det tekniske, blir det ramme alvor! Hele seansen tar 60 til 90 minutter og koster 1500.- Brudgommen får med seg en t-skjorte som minne. Kanskje noen av deltagerene tør prøve seg?

Vi sees!