Hos oss kan du trene Kickboxing Cardio, Boksing, Sanshou, capoeira og trene Budo. Budo er en stilart sammensatt av teknikker fra Karate, Aikido, Kickboksing og Jiu-Jitsu. I kickboksing vil du bli gradert etter Kickboksing forbundets pensum. I Budo graderes du etter vårt eget pensum, noe som tilsvarer et utvidet pensum i forhold til barna. Fokuset er på effektive teknikker, spark, slag, låsinger, kast med mer. Passer alle fra 14 år og oppover. Dette benyttes også som foreldretrening samtidig med barnetreningene.

* Kickboxing
* Budo
* Boksing
* Sanshou

Nedenfor kan du lese litt mer om våre instruktører.

Bjørn Abrahamsen (Hovedinsruktør)
Ansvarlig for Ninja klasser og Kickboxing Cardio klasser. Han er faglig ansvarlig for pensum til alle Ninjaer mens Kickboxing forbundets pensum ligger til grunn for Kickboxingen. Han startet med Karate som 13 åring og har også trent flere stilarter.

Alton Bendu (Boksing)
Alton er tidligere Heavyweight Champion og en serdeles dyktig instruktør. Hans timer passer både for de som ønsker å komme i form i tillegg til de som ønsker å gå kamper og kanskje også nærme seg NM og Europa. Alton har også enkelte timer for Kickbokserene i forhold til bevegelighet og slagteknikker. Timene er harde, inspirerende og morsomme. Alton er også barnepedagog og bidrar i tillegg til alt det andre også på barnebursdager for de over 12 år.

Christoffer Saia (Sensei)
CHRISTOFFER har trent BUDO og Budo i mer enn 10 år. Han er sortbelte (1. dan). Christofferer også Ninja instruktør og deltar både på Ninja treninger, Bursdager og Ninja Camper